LOGISTIEK OPLOSSINGEN DOOR GEHEEL EUROPA

Waarom voor Gurkan koeriersdienstenkiezen?

Of het nu gaat om waardepapieren, machines of duurzame stoffen. Voor elk product heeft Gurkan koeriersdienstenkiezen een geschikt transportmiddel en vakkundige mensen in huis. Voor het vervoeren van uw product van kiest u natuurlijk een bedrijf waar u altijd op kan rekenen en waarvan u zeker weet dat uw zending op tijd en ongeschonden aankomt.

Pakketdienst

Gurkan koeriersdiensten kiezen biedt verschillende pakketdiensten voor zowel kleine als grote bedrijven. Voor iedere zending zorgen wij voor transport op maat. Het verschil met andere distributie bedrijven is dat wij alles handmatig sorteren er is geen lopende band. Bovendien zijn we snel en betrouwbaar.

Elk pakket bezorgen wij binnen heel Nederland binnen 24 uur. Is dat niet snel genoeg? Met onze spoedbezorging komt uw pakket de zelfde dag op de plaats van bestemming.

Palletvervoer

Europallets of ander palletvervoer. Wij leveren uw pallets snel en veilig op plek van bestemming.

Heeft u palletvervoer nodig? Maak gebruik van de Gurkan koeriersdiensten Bezorgingen. Palletvervoer is een zeer efficiënte manier van het vervoeren van goederen. Eenvoudig laden en lossen en makkelijk opslaan. Laat uw pallets snel en correct vervoeren door heel Nederland en Europa. U geniet van onze aantrekkelijke prijzen en persoonlijke service.

Opslag

Gurkan koeriersdiensten biedt u ook de mogelijkheid voor een tijdelijke opslag in onze opslagruimte. De opslagruimte is voorzien van een hoogwaardig alarmsysteem, waardoor u zeker bent dat uw spullen veilig zijn opgeborgen. Het alarmsysteem is rechtstreeks gekoppeld aan de meldkamer.

Doordat we alles nauwkeurig bijhouden liggen uw goederen altijd direct klaar om op elk gewenst moment, geheel of gedeeltelijk, afgeleverd te worden. Snel, flexibel én betrouwbaar.

Sneltransport

Gurkan koeriersdiensten heeft een zeer effectieve bezorgservice. Het uitgebreide wagenpark, onze ervaren chauffeurs en de gunstige ligging van onze vestiging in Elst zorgen ervoor dat elke zending op tijd zijn bestemming bereikt.

Ook is het mogelijk om uw transport met een volgauto te begeleiden. Ook op speciale transporten zijn wij voorbereid, daarvoor heeft een aantal van onze chauffeurs een gecertificeerde veiligheidstraining gevolgd.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer informatie over onze diensten, advies of een offerte aanvragen? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of het e-mailadres info@gurkankoeriersdiensten.nl

Neem contact met ons op

Or Call 06 46 18 11 03