Welkom op de officiële website van Gurkan koeriersdiensten. Al meer dan 13 jaar bieden wij onze partners profesionele oplossingen voor goederenvervoer. De belangrijkste activiteiten van onze organisatie is wegtransport en levering van goederen “van deur tot deur”.

Wij zijn een team van professionals die het meest complete ladingen naar elk punt en afstand in Nederland verwerkt. Met een gemotiveerd team van medewerkers en een ultramodern wagenpark staan wij dagelijks klaar voor onze klanten.

Wenst u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Email ons via info@gurkankoeriersdiensten.nl Of neem tijdens kantooruren telefonisch contact met ons op via +31 024-2340004

Ben jij die nieuwe collega die we zoeken? Wij zoeken per direct versterking!

Bekijk Vacatures

Missie

Het continu verbeteren van onze diensten en het meedenken met onze klanten blijft ons doel. Het is dan ook onze taak om te blijven investeren in innovaties en duurzaam ondernemen. Het uiteindelijke doel van deze werkwijze is het bieden van op maat gemaakte logistieke oplossingen. Betrouwbaarheid en kwaliteit zijn hierbij de kernwaarden”.

Visie

Gurkan koeriersdiensten wil een solide en duurzame logistieke dienstverlener zijn waarbij de klant altijd centraal blijft staan. Hierbij investeren wij in onze transportmiddelen door continue verbeteren en blijven we vooral niet stil staan. Doelstelling is ook op lange termijn duurzame, optimale en inventieve logistieke diensten te ontwikkelen.